Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Diverse
Sommersjov

Cirkusmuseet i Hvidovre
Hovedporten 6, Hvidovre
Søndag den 2. august 2020, kl. 10, 11 og 12.
Til Cirkussjov kan du afprøve din balance på linen, din styrke i trapezen, din koordination med keglerne. Museets cirkusartist står klar til at hjælpe. Vi garanterer store grin og sjove udfordringer for hele familien.


Prøv jonglering, linedans, trapez og meget mere. Det varer 30 min. og koster 10 kr. udover billetprisen. Der er et begrænset antal pladser pr. tidsrum, og du køber til ét tidsrum. Du kan booke billetter via www.cirkusmuseet.dk Overskydende billetter bliver solgt i døren.

Det foregår i Fægtesalen kl. 10, 11 og 12. D. 6-7/7, foregår Cirkussjov i vores lille cirkustelt. Disse to dage er der fokus på jonglering og linedans.

Cirkussjov begynder søndag d. 28/6 og herefter fra onsdag d. 1/7. I juli måned er der Cirkussjov mandag til torsdag samt søndag
(Entré: 10/70)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige