Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Glade børn på plænen

Byparken
Hjulmagerporten 7, Hvidovre
Mandag den 29. juni til fredag den 10. juli 2020, kl. 10-15.
Fri leg, sportsaktiviteter og sommerkonkurrencer for børn.
Arrangeret af Avedøre Bibliotek og Kulturhus.

Ingen sommer uden 'Glade Børn på Plænen'. Den årelange tradition for børn byder i år på gakkede og herlige lege, kreaværksteder,
udfordringer på oppustelige fodboldbaner og anden udendørs aktivitet under åben himmel.

Programmet for i år er udvidet med danseundervisning med sang og body percussion, hvor man bruger sin krop som instrument.
Og ellers er aktiviteterne, som vi kender dem, med kreative værksteder og ture i hestevogn, fortælle projektleder for BuQuetten Lene Bøgelund Christensen.

Ønsker du at være med til at bidrage til en god oplevelse for børn i deres sommerferie, er arrangørerne altid glade for at samarbejde med frivillige.

Initiativet Glade Børn på Plænen, er et samarbejde mellem Avedøre Bibliotek og Kulturhus, BuQuetten og DUI Avedøre.

FAKTA
  • Begge ugers gratis aktiviteter offentliggøres på arrangørernes facebooksider. Tilmelding ikke nødvendigt med undtagelse af dans, der skal ske til Lene Bøgelund Christensen via mail lct@hvidovre.dk
  • Sommeraktiviteterne finder sted ved plænen i Byparken i Avedøre mandag den 29. juni kl. 10.00 til 15.00 til og med fredag den 10. juli.
  • Danseundervisning med Johanna og Katrine fra Hvidovre Musikskole, finder sted mandag, tirsdag og torsdag i uge 27 kl. 10.00-10.45 for de 6 til 8-årige og kl. 10.45-11.45 for de 9 til12-årige.


Alle aktiviteter afvikles ud fra Sundhedsstyrelsens retningslinjer.

Bidrag som frivillig?

Kontakt Lene Bøgelund Christensen via mail lct@hvidovre.dk.
Det er ikke en forudsætning, at man kan deltage alle dage
(Entré: Fri adgang)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige