Musik
Koncert med Mynsterland

Hvidovre Medborgerhus
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lør. d. 29. april 2017, kl. 20.
Denne lørdag inviterer Hvidovre Musikråd dig til at opleve den 13 personer store superdygtige danske folkemusikgruppe, Mynsterland!


Spilleglæde og venskab - så enkelt kan Mynsterland beskrives. Folkbandet blev dannet i foråret 2016, men de 13 unge musikere lærte allerede hinanden at kende tilbage i 2011 på Syddansk Folkemusik Talentskole. Her fik de bl.a. undervisning af Harald Haugaard, som tændte en ild i dem, der stadig brænder så stærkt, at de holder fast i hinanden.

Mynsterland består af nogle af de mest lovende og talentfulde unge musikere og komponister på folkemusikscenen i dag. Nutidig nordisk folkemusik er nøgleordene for repertoiret, der primært består af bandets egne kompositioner.

Da det nydannede Mynsterland efter deres allerførste tur i øvelokalet lyttede på den musik, som var blevet optaget i øvelokalet, blev der sagt noget, som alle nikkede genkendende til:

"Man kan høre, at vi kan lide hinanden, man kan høre, at vi elsker at spille sammen."

Justine Hald Boesen, som er sanger og accordionist i Mynsterland fortæller:

"Bandet giver os muligheden for at spille den musik, vi elsker mest, sammen med nogle af de mennesker vi holder allermest af. Sådan en kombination er fantastisk og giver klart genlyd i den musik, vi skaber og spiller sammen."

Snyd ikke dig selv for denne spilleglæde!

Du kan opleve Mynsterland live, når de går på scenen i Hvidovre Medborgersal lørdag den 29. april. Dørene åbner kl. 19, og koncerten starter kl. 20. Bandet spiller to sæt af ca. 45 minutters varighed. Billetter kan købes via Billetlugen.dk eller på Hvidovre Hovedbibliotek til 100 kr. inkl. gebyr
(Entré: 100 kr. inkl. gebyr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige