Udstilling
Udstillingsåbning "Bygget af velfærd"

Avedøre station
Byvej 76, Hvidovre
Tor. d. 10. august 2017, kl. 17.
Kom med til åbning af Forstadsmuseets nye Historien i Gaden udstilling om velfærdsbyen Avedøre Stationsby! Følg klistermærkerne rundt i byen og få historien om Store Hus og Bymuren eller kom med på rundvisning. Åbning ved Helle Adelborg.
Arrangeret af Forstadsmuseet.

Historien i Gaden er Forstadsmuseets utraditionelle måde at formidle den lokale historie på. Udstillingskonceptet formidler historien lige dér hvor den er sket, ude i byrummet, hvor man færdes til hverdag.

Forskellige steder i Avedøre Stationsby dukker der fotos og små fortællinger frem på fortovsfliserne. Vidste du f.eks. at Store Hus blev bygget til unge singler?

Du kan opleve udstillingen på egen hånd. Alt du skal gøre er at stå af på Avedøre Station og følge fortovsklistermærkerne rundt i byen.

Har du lyst til at læse den fulde historie kan man, med sin smartphone, scanne en QR-kode på det enkelte sted. Dette leder til Forstadsmuseets hjemmeside og historien i dens fulde længde. Hvis det regner, er det på denne måde også muligt at læse alle historierne i ro og mag hjemme fra sofaen. Derudover findes der også en folder til udstillingen som både kan hentes på hjemmesiden og hos Forstadsmuseet i Historiens Hus i Avedørelejren.
(Fri entré) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige