Musik
Grumpynators + Taggy Tones @Hvidovre Musikråd

Kometen
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lør. d. 18. maj 2019, kl. 20.
Vi gentager succesen og inviterer til rock i Kometen.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Hvidovre Musikråd er stolte af igen at kunne byde velkommen til det legendariske Rockabilly-band Taggy Tones samt det anmelder-roste Motorbilly-band Grumpynators med den lokale Hvidovre-dreng Per Fisker bag trommerne.

Koncerten starter kl. 20.00, men dørene åbnes kl. 18.30, og baren vil være fyldt op med øl og andet godt!

Det er en stående koncert, så vi kan give den gas foran scenen, men er du siddetrængende, kan vi sagtens finde en stol bagerst i lokalet.

GRUMPYNATORS
Der er garanti for en fest af de helt store, når Grumpynators indtager scenen. Grumpynators store styrke er deres rå og upolerede live-optræden. De kommer buldrende som en stor amerikansk V8'er, med overbevisende energi, nerve og power, som hver gang smelter band og publikum sammen i en uforglemmelig koncertoplevelse. Med sig har de deres helt egen form for Rock n' Roll kaldet motorbilly; et eksplosivt mix af Hard Rock, Metal og Rockabilly, som tro mod 50'ernes Rock n' Roll spilles med kontrabas i stedet for elbas.
Grumpynators har spillet over 100 koncerter i mange lande de sidste 4 år, har været på tour med Volbeat og Magtens Korridorer og spillet med bands som Supercharger, Skullclub, Batmobile, Sea, Lucer, Franklin Zoo og mange andre.

Musikken favner bredt fra glade og festlige rytmer til benhårde guitar riffs og appellerer på den måde til et mangfoldigt publikum. Især fans af navne som Motorhead, Volbeat, Metallica, Green Day, Ramones og Johnny Cash vil elske Grumpynators og deres Motorbilly-genre.
I marts 2017 havde Grumpynators worldwide release med deres 2. studiealbum "City of Sin" på Target Records og følger dermed op på debuten Wonderland fra 2015. City of Sin er skrevet i samarbejde mellem bandets 4 musikere og er produceret i samarbejde med Jacob Hansen fra Hansen Studios (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids). Rob Caggiano fra Volbeat gæsteoptræder på sangen "Far Away", der med sit fantastiske verdensklasse guitarspil tilføjer en god ekstra portion krydderi på toppen. Ligesom forgængeren "Wonderland", som udkom i 2015, har "City Of Sin" fået mange fantastiske anmeldelser med på vejen fra mange respekterede blade og anmeldere fra hele verden.

Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen.
Grumpynators består af fire erfarne live-musikere med en fortid i bands som Jackal og Volbeat. Tilsammen har de indspillet 13 studioalbums og være med på mere end 30 compilation-albums. Bandet er Emil Øelund på vocal & guitar, Christian Nørgaard på guitars, Jakob Øelund på double-bass og Per Fisker på trommer.

TAGGY TONES
Et af Danmarks mest legendariske rockabilly band er københavnske Taggy Tones. De har spillet den vilde vikings rock'n'roll siden slutningen af 80'erne, og i modsætning til alle andre bands er de ikke blevet blødere med tiden! Tværtimod er Taggy Tones i dag vildere end nogensinde - og så kan de stadig synge og spille!

Volbeats Michael Poulsen fortæller:
"Når jeg hører navnet Taggy Tones, tænker jeg Danmarks rockabilly-band nr. 1. Da jeg var yngre og på dette tidspunkt spillede dødsmetal i DOMINUS (1990-2000), men hvor hjertet stadig bankede for gammel rock og rul, så jeg tit Jess rundt omkring i København, i musikforretninger eller på koncertsteder. Og tog mig da også på dette tidspunkt muligheden til at hilse og snakke med ham ganske kort, ikke at jeg tror at han kan huske det, ha ha. Men hvor er det dog bare fedt at se at dette band stadig holder ved, og at jeg selv nu fik muligheden for at invitere Taggy Tones med som supportband for Volbeat på nogle danske shows i 2008 så mange år efter. Jess og Taggy Tones vil fanme det her, og det skinner så meget igennem på deres skiver og live performance.
Jeg havde selv et kæmpe smil på læben, da jeg fik muligheden for at se dem live flere dage i træk, og se at disse gutter stadig er nervøse for at gå på scenen, og oprigtigt er taknemmelige for deres publikum, hvor er det dejligt at se. Hvis man bare ved en lille smule om dansk rock, kender man for helvede Taggy Tones, og hvis ikke, SÅ VÅGN DOG OP OG KOM IND I KAMPEN KLAP HAT. Taggy Tones er rock'n'roll og et fedt liveband med hjertet det rigtige sted. Snyd ikke dig selv for den oplevelse."
Køb/bestil billet
(Entré: 125 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige