Teater
Cirkus ifølge Bubber - Cirkus Arena 2019

Ved Avedøre Station
Avedøre Station, Hvidovre
Fredag den 2. august 2019, kl. 17.
Rejs med Bubber ind i årets magiske cirkusforestilling fyldt med cirkusløjer og et udpluk af verdens bedste artister i Cirkus Arenas nye forestilling 'Cirkus ifølge Bubber'. Forestillingen spiller den 2. august kl. 17 ved Byvej / Avedøre Station.
Arrangeret af Cirkus Arena.

Rejs med Bubber og Cirkus Arena ind i årets magiske cirkusforestilling i Hvidovre den 2. august kl. 17 ved Byvej / Avedøre Station. Forestillingen hedder 'Cirkus ifølge Bubber' og er fyldt med cirkusløjer og et udpluk af verdens bedste artister.

Tag med Bubber på eventyr, når han viser jer alle afkroge af cirkus' magiske verden. Sammen vil I bl.a. møde de stærkeste håndstands-artister, som viser deres utrolige kræfter, når de en efter én vender verden på hovedet, og gruppen Duo Costache som får tænderne til at klapre i et nyt imponerende nummer. Vi møder også de frygtløse motorcykelkører fra Diorios, som i 2019 er tilbage i Arenas manege.

En morsom og livsbekræftende oplevelse venter for hele familien, når Cirkus Arena kommer til Hvidovre den 2. august kl. 17 2019
(Entré: 170-360 kr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige