Udstilling
SWET live painting hos Run For Cover

Run For Cover
Hvidovrevej 80A, Rødovre
Lørdag den 17. august 2019, kl. 10.
Vi gentager succesen fra sidste år og får endnu en gang SWET Boogie ud og male live i butikken. Ligesom sidste år vil alle de færdige værker kunne købes på dagen - evt. resterende værker sælges efterfølgende også på webshoppen. Det hele foregår fra 10-1.


SWET har siden 1980'erne markeret sig som en af de helt store på den internationale graffitiscene og har været en inspiration for en hel generation af kunstnere med sin unikke stil og veludførte værker.

SWET startede med at male i 1985 og har været en del af graffitimiljøet i Danmark næsten siden det startede. Han er kendt for sine livlige og farverige pieces, der er malet med teknikken kaldet swing'n flow. Værkerne har altid vilde former, stærke farver og et teknisk meget højt niveau og hans kreativitet er nærmest uendelig.

SWET har en skabertrang ud over det sædvanlige, der bl.a. kommer blandt andet til udtryk i hans samarbejde med spraymaling-mærket Molotow. Med projektet "SWET Goes Red" malede SWET 100 store værker på 100 dage og fik sin egen farve "Swet Red" i produktion, og det endte i en bogudgivelse.

Sidste år udgav han en kæmpe og limiteret bog bare med sine værker fra 2017 og der hersker ingen tvivl af at han er en af de mest aktive kunstnere i Danmark.

Derfor er vi også utroligt stolte af at have SWET til at male live i Run For Cover endnu en gang. Sidste år blev det til 16 store værker, der alle hurtigt blev solgt. Så kom ud og oplev SWET male fra kl. 10-16 lørdag d. 17. august hos Run For Cover
(Fri entré) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige