Teater
Glasbobler

Hvidovre Amatørscene
Byvej 56, Hvidovre
Fredag den 15. november 2019, kl. 19.30-21.
Livet har det med at ændre retning, og når man kommer på kollisionskurs med andre mennesker, tvinges man sommetider til at kigge op.


I Glasbobler tager vi et kig ind i fem tilfældige menneskeskæbner, der flettes sammen over en enkelt dag, hvor livet. Livet har det med at ændre retning, og når man kommer på kollisionskurs med andre mennesker, tvinges man sommetider til at kigge op.

I Glasbobler tager vi et kig ind i fem tilfældige menneskeskæbner, der flettes sammen over en enkelt dag, hvor livet slår dem ud af kurs. En ældre kvinde, der ikke vil affinde sig med livet som det blev. En livstræt hjemmehjælper uden mål. En selvforherligende psykolog, der aldrig ser sig tilbage. En usikker og letpåvirkelig rengøringsassistent og en livsangst teologistuderende.

Alle klarer de sig igennem hverdagen med hver deres overlevelsesstrategi, og hver deres livsløgn.

Glasbobler er skrevet af den danske dramatiker Julie Petrine Glargaard, og er et tragikomisk og næsten filosofisk stykke om livets veje, der ikke altid fører én derhen, hvor man havde regnet med. Om fortrydelse og om at række ud efter nogen og måske - måske ikke - nå hinanden.

Glasbobler spiller fra 15. - 27. november 2019
Køb/bestil billet
(Entré: 0-80 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige