Teater
Show, Cirkusleg, Kreativt Værksted m.m

Cirkusmuseet i Hvidovre
Hovedporten 6, Hvidovre
Mandag den 14. til fredag den 18. oktober 2019, kl. 10.
Oplev et forrygende show med Gugge, træd selv ind i manegen, hør Vilde Historier og slip kreativiteten fri på Det kreative Værksted. Det er blot nogle af de ting, som du kan opleve i efterårsferien på museet.


Gugge står for gøgl og artisteri på allerfineste vis. Oplev når han jonglerer med bordtennisbolde med munden! Spiller fodbold i slow motion og meget mere. Gugge optræder fra d. 14.-18. oktober alle dage kl. 11. Showet er for alle aldre og koster 20 kr. + entré.

Du kan også selv prøve cirkusdisciplinerne til Cirkusleg. Det sker om søndagene fra 11-12.30 og fra mandag til fredag i ferien fra kl. 12-14. Her kan du udfordre dit mod i trapezen, din balance på linen eller din koordination med jongleringen. Der er plads til masser af grin, og du vil garanteret opleve skjulte evner hos dig selv og hele familien.

Er du mere til rolige sysler, kan du boltre dig på Det Kreative Værksted. Her stiller vi alle remedier til rådighed til, at du kan lave cirkushatte og -figurer. Så slip kreativiteten løs og fordøj indtrykkene. Det Kreative Værksted er åbent fra kl. 11.30-15 i hele ferien.

Vores udstilling rummer masser af spændende historier. Fra mandag til fredag alle dage kl. 13, kan du høre én af dem, når vi byder på Vilde Historier. Det er 10 min. fortælling om f.eks. Danmarks mest berømte tryllekunstner Truxa, udbryderkongen Bernardi eller verdens bedste jonglør Bob Ripa. Du kan også tage på skattejagt i udstillingen, hvor særligt børnene har mulighed for at opleve den på en ny og anderledes måde.

Alle aktiviteter på nær forestillingen er inkluderet i entréprisen. Forestillingen med Gugge koster 20 kr. udover entrébilletten.

Husk at vi også har åbent om fredagen i efterårsferien!
(Entré: Inkl. show: Voksne 80 kr Børn 20 kr) Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige