Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Irsk aften

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Lørdag den 12. september 2020, kl. 19.
Kom til en spændende autentisk aften når Hvidovre Kulturråd inviterer til Irsk aften i Kometen. Kom og oplev musikerne The Early House og stepdanserne Green Steps Irish Dance Ensemble.
Arrangeret af Hvidovre Kulturråd.

The Early House & Green Steps Irish Dance Ensemble er en koncertoplevelse med forrygende irsk musik og stepdans. Bandet The Early House spiller med høj energi og masser af swing. De formår at sætte gang i den med deres musik og muntre lune. De består af Paddy Lawless på violin og sang, Joel Andersson på mundharmonika, Martin O'Hare på bodhrán og Daniel Johansson på sang og bouzouki. Paddy Lawless fra Dublin, er en populær violinist og ses i flere bandkonstellationer på den irske musikscene i Sverige og Danmark. Joel Andersson er svensk og har spillet mundharpe, siden han var to - og blev professionel som 13-årig! Han har fået fine placeringer i prestigiøse konkurrencer som Fleadh Cheoilnah Eiréann og vundet 1. Plads i World Harmonica Festival i Tyskland. Martin O'Hare respekteres som en unik bodhrán-spiller på den irske musikscene. Han kom til Danmark fra Belfast i 1981 og har medvirket i talrige succesfulde konstellationer som tæller Lá Lúgh, Riverdance, Tim O'Briens The Crossing og Mairtín O'Connors band Chatterbox.

Green Steps Irish Dance Ensemble optræder med moderne irsk stepdans i originale koreografier. I hårde sko udfører de tempofyldte rytmesekvenser og i bløde sko løfter de sig højt over scenegulvet i yndefulde og graciøse spring til de traditionelle irske rytmer: jig, reel og slip jig. De har eksisteret siden 2004 og optrådt i både ind- og udland
Køb/bestil billet
(Entré: Standard 100 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige