Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
For børn
Børnejazz med Troldebierne

Avedøre Bibliotek og Kulturhus
Hovedstien 14, Hvidovre
Lørdag den 19. september 2020, kl. 14.
Hvidovre Musikråd er glæder sig til at præsentere Troldebierne i forbindelse med deres Jazz-dag i Avedøre!
Arrangeret af Hvidovre Musikråd.

HVOR TROLDEBIERNE BOR - Nyt show med Troldebierne!
Hvad gemmer der sig i træstubben i den magiske Myldreskov, hvor Troldebierne bor? Og hvad gemmer de i deres hemmelige pink kuffert? Kom og se Troldebiernes nye show 2020: Hvor Troldebierne bor og hør helt nye jazzsange med masser af swing og poesi, der formidler følelser om både dejlige og svære ting. Hvordan har man det, når man bliver forelsket? Er Troldeolde blevet sløj? Må jeg besøge hende i morgen, når hun er rask igen? Hvor bliver smørblomsten af om vinteren, når du må sige farvel til den? Forvandler tingene sig i Myldreskoven, og hvordan mon fantasiens farver ser ud?

Troldebierne har i år 10 års-jubilæum. De var nomineret til DMA Børnejazzprisen i 2016. Forsanger Lone Selmer fremfører sangene som et lille skuespil sammen med bandet, og hun er god til at lave en fest og inddrage børnene under koncerterne ved at opfordre til at danse, synge og lege. Børnene bliver præsenteret for forskellige musikgenrer i en jazz crossover med elementer fra bl.a. swingjazz, bossa nova, funk, rock og reggae.

Koncerten starter kl. 14.00, og døren åbnes kl. 13.30. Billetterne koster 25 kr. i forsalg og 30 kr. i dørsalg, såfremt der ikke er udsolgt. Du finder Avedøre Bibliotek og Kulturhus på Hovedstien 8, 2650 Hvidovre. Koncerten er med unummererede siddepladser
Køb/bestil billet
(Entré: Standard 25 kr)
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige