Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Teater
Opera på Amfi 2020

Hvidovre Hovedbibliotek
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Søndag den 6. september 2020, kl. 14.
Hvidovre Kulturråd inviterer den 6. september 2020 til Opera på Amfiscenen i Hvidovre.


Denne gang byder vi på et glædeligt genhør med den succesfulde og meget roste sopran, Elsebeth Dreisig, der i indeværende sæson har høstet stor anerkendelse for sine roller både på Det Kongelige Teater samt på den Jyske opera. Elsebeth flankeres af et par unge sangere, der for længst har passeret stadiet, hvor de bare var talentfulde. Det er sopranen Marie Dreisig og som navnet antyder, er der slægtskab mellem de to - de er nemlig mor og datter. Marie har sin unge alder til trods, gennem mange optrædener både i operaer og i koncertsalen, allerede markeret sig som en af fremtidens sangere. Som det maskuline modspil har de to sopraner tenoren Adam Frandsen. Adam er uddannet i USA og har fuld fart på karrieren med markante operaroller både herhjemme og i udlandet. Adam er en tenor med 'smæld' i stemmen og for hvem de største italienske tenorhits passer utrolig godt.

Koncerten vil byde på masser af storladen, inderlig og fantastisk musik, fra både operaens-, operettens-, og musicalens verden. Det hele kædes sammen af konferencier Torben H.S. Svendsen, der gennem 15 år er kendt for sin veloplagte, humoristisk og indlevende måde at guide publikum igennem Københavns Kantatekorets nytårskoncerter på.

Den musikalske ledsagelse er lagt i trygge hænder hos pianisten Jørgen Ellegård Frederiksen.

Der vil blive spillet 2 sæt.

Alle er meget velkommen til at ankomme til Amfien og spise sin frokost i det fri fra kl. 12.00. Grundet landets situation med Corona, kan man ikke købe mad- og drikkevarer på pladsen. Det skal derfor medbringes. Koncerten foregår søndag den 6. september 2020 og starter kl. 14.00-16.00.

Covid-19 restriktioner:
Hvidovre Kulturråd følger myndighedernes restriktioner nøje. Der er derfor forbehold for eventuel ændring, aflysning eller udskydelse af arrangementet
(Entré: 50 (+ billetgebyr 5 kr))
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige