Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Udstilling
Hvidovre Kunstforenings 60-års jubilæumsudstilling

Hvidovre Hovedbibliotek
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Fredag den 25. september til fredag den 23. oktober 2020, kl. 10-18.
I anledning af Hvidovre Kunstforening 60-års jubilæum afholder foreningen en udstilling med Evi Apostolou fra den 25. september på Hvidovre Hovedbibliotek frem til 23. oktober.
Arrangeret af Hvidovre Kunstforening.

Evi Apostolou

Født 1977

Evi er uddannet i Athen, først på Universitetet i religionsvidenskab, siden på Kunstakademiet Athens School of Fine Arts (malerilinien) og endelig som grafisk designer på UCN i Aalborg. Hun har i flere år været udøvende kunstner og underviser i kunst. Hun har udstillet sine malerier i Danmark, Grækenland, Italien, Frankrig, Spanien, England, Canada, og USA. Evi maler både figurativt og abstrakt. Hun bliver inspireret af natur, biologi, levende organismer, videnskab, teknologi, drømmeverden og imaginære væsner.

Instagram @evi_apostolou

www.eviapostolou.com
Fri entré Hjemmeside
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige