Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Udstilling
Lille frøhjerte

Avedøre Bibliotek og Kulturhus
Hovedstien 14, Hvidovre
Onsdag den 4. til mandag den 30. november 2020, kl. 10.
En litterær frøudstilling af Shëkufe Tadayoni Heiberg.
Arrangeret af Hvidovre Hovedbibliotek.

Ord er for kulturen, hvad frø er for naturen; små produkter af lang tids modning, der er klar til at udforme fremtidens verden. I udstillingen Lille frøhjerte sætter Heiberg fokus på frø; de ægte, de tegnede og de digtede.

Kom og oplev frøenes eventyrlige verden, fra det lillebitte valmuefrø til verdens største frø, kokosnødden, og få ideer til hvad vi kan gøre med de mange frø der findes lige ude foran vores hoveddør.

Lille frøhjerte handler om frøenes magiske verden og om hvordan vi kan være klimarebeller med en håndfuld frø i hver lomme.

Udstillingen kan opleves på Avedøre Bibliotek og Kulturhus fra den 4. november til den 30. november.

Fri adgang
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige