Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Lydens aften - Koncert og forfattermøde

Hvidovre Hovedbibliotek
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Torsdag den 16. september 2021, kl. 19-21.
Vestegnens Kulturuge 2021 vender tilbage for 9. år i træk. En uge under temaet "Naturens steder - stedernes natur" byder på et væld af arrangementer med kunst, (natur) og kultur.


Adda Djørup og Lydmor

Under Lydens aften læser forfatter Adda Djørup højt af et lydværk skabt til kulturugen. Den smukke Kystagerpark, er omdrejningspunktet for afsnittet om Hvidovre, der er én af dem fem kommuner, som står bag den årlige begivenhed.

Efterfølgende er der koncert med den danske musiker Lydmor.

Adda Djørup

Adda Djørup (f.1972) debuterede i 2005 med 'Monsieurs monologer' og har siden skrevet lyrik, prosa og dramatik. Og senest romanen 'Bulgakovs kat'. Adda Djørup er alsidig og eksperimenterende og skriver med stor sproglig entusiasme, elegance og humor. Adda Djørups lydværket er lavet i samarbejde med bibliotekerne. Premiere under Vestegnens Kulturuge.

Lydmor

Jenny Rossander (f. 1990), med kunstnernavnet Lydmor, er en dansk sanger, sangskriver og producer af elektronisk dancemusik, samt feminist med base i København
Entré: 65 (+ gebyr 5 kr)
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige