Bemærk!
Alle kulturinstitutioner i Hvidovre Kommune følger myndighedernes anvisninger og lukker ned for at minimere smittespredning af covid-19. Hvis du har billetter til nogle af de aflyse / udskudte arrangementer, kan du se, hvordan du skal forholde dig på arrangørernes hjemmesider. Ha' tålmodighed - informationerne kommer så hurtigt som muligt. Vi vil opdatere, når der er nye anbefalinger, der har betydning for kulturelle begivenheder i Hvidovre. Du kan finde yderligere informationer om situationen i Hvidovre på www.hvidovre.dk.
Musik
Tim Christensen

Medborgerhuset (Kometen)
Hvidovrevej 280, Hvidovre
Fredag den 17. september 2021, kl. 21.
Hvidovre Musikråd glæder sig over at kunne byde Tim Christensen velkommen til Hvidovre! Kom med til en enestående oplevelse, når vi denne aften får lov til at opleve en intimkoncert med Tim C!
Arrangeret af Hvidovre Musikråd.

Tim Christensen hører til de allermest markante skikkelser i nyere dansk rockhistorie - først som frontmand i et af 1990'ernes største bands herhjemme, Dizzy Mizz Lizzy, og siden som succesfuld soloartist. Solokarrieren blev skudt smukt i gang af albummet "Secrets On Parade" (2000), der ikke mindst takket være singlen "Love Is A Matter Of" solgte 70.000 eksemplarer. Også "Right Next To The Right One", der fungerede som titelsang for tv-serien "Nikolaj Og Julie" (2002), gjorde meget godt for Tim Christensen, der siden solodebuten har udgivet tre album, hvoraf det seneste blev til i tæt samarbejde med det faste backingband The Damn Crystals.

Koncerten finder sted i Kometen fredag den 17. september 2021. Koncerten starter kl. 21.00, og barens personale vil stå klar til at servere når dørene åbnes kl. 20.00. Der vil være unummererede siddepladser.

Forsalg: 320 kr. // dørsalg: 340 kr.
Der lægges et billetgebyr på 5 kr. oven i billetprisen
Entré: 320 (+ billetgebyr 5 kr) Hjemmeside
search icon
Udstilling
Børn
Erhverv
Sport og motion
Teater
Foredrag
Musik
Undervisning
Litteratur
Film
Natur
Øvrige