Mødre


image-one

"Mødre" er en forestilling der berører hvert et aspekt i livet efter at være blevet mor. Den tager fat i de mange facetter spørgsmål, der uundgåeligt følger med forældreskabet..

Det er både de store følelser glæder, men i høj grad så morgenkvalme ulvetime, søvnmangel konkurrence om at være den bedste forældre. Det er en historie om fire kvinder, der mødes i en mødregruppe i deres livs første arrangerede venskab. Om hvad det vil sige at mødes på tværs af forskelligheder i en ny fase af livet. Fortællingen sætter fokus på problemerne, sejrene, overraskelserne samt de store indsigter små opdagelser ved det at være mor. Bl.a. medvirker Szhirley, Lykke Sand Michelsen Julie R. Ølgaard.

Kom nemt til KULTURIUM i Ishøj med S-Tog (stopper lige udenfor Ishøj Bycenter eller i bil (masser af gratis parkeringspladser).

OBS: TIL ALLE KULTURIUMS TEATERFORESTILLINGER TILBYDER VI 3+1 RABAT. DET VIL SIGE AT HVIS DU SAMTIDIG KØBER BILLET TIL 3 FORSKELLIGE FORESTILLINGER KAN DU SKRIVE TIL Kulturium@ishoj.dk OG FÅ En 4. GRATIS. MEDSEND DIT ORDRENR

Gratis garderobe skal benyttes

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Fredag den 23. oktober 2020 , kl. 19.30.

Pris: (Entré)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted