Halfdanskerne


image-one

FLYTTET til 26/11-20 refundering frem til 15/4-20. Visefortolkning i topklasse. I flere år har HALFDANSKERNE været Danmarks bedste mest populære viseorkester..

Siden de i 2015 lancerede showet "Noget om en poet" i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel, har de været på en næsten uafbrudt turne i hele landet med langt over 50 årlige koncerter med fulde huse stående ovationer.

I en tid, hvor visemusikken ikke har megen bevågenhed hos de landsdækkende medier, beviser HALFDANSKERNE, at der stadig er et stort engageret publikum, der elsker de gamle danske sange, gerne rejser sig fra sofaen for at opleve visefortolkning i topklasse.

"Noget om en poet" blev fulgt op af det endnu mere populære show "De største sange", som blev efterfulgt af HALFDANSKERNEs 10 års jubilæumsshow, der endnu en gang slog alle rekorder fik trioen bredt rundt i det danske land.

I foråret 2019 udsendte Mads Westfall, Lars Grand Rasmus Vennevold deres 5. album "Alt hvad du længes mod" på det ansete pladeselskab Exlibris. Et ambitiøst album, hvor trioen i studiet har fået selskab af den ansete trommeslager Jeppe Gram, har arbejdet med en større mere radiovenlig lyd. Desuden har de for første gang selv skrevet et par af melodierne, blandt andet til Halfdan Rasmussens digt "Noget om gartneri", som sammen med nyfortolkningen af "Jens Vejmand" er udsendt som single musikvideo.

Samtidig fortsætter HALFDANSKERNE turen rundt i Danmark med en lang række koncerter. Materialet er fortsat sange med tekster af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen andre danske digtere, arrangeret fortolket af de tre dygtige musikere fremført i et underholdende, morsomt energisk show, man aldrig har set magen til i dansk visemusik.

Benny Andersen, Tove Ditlevsen, Jeppe Aakjær, Piet Hein, Frank Jæger naturligvis Halfdan Rasmussen er blandt de danske digtere, der bliver taget under kærlig musikalsk behandling. Som noget helt nyt har HALFDANSKERNE selv sat musik til to af sangene, med den fremragende trommeslager Jeppe Gram som gæst på de fleste af numrene har trioen skabt en ny iørefaldende lyd, som peger fremad for dansk vise- folkemusik.

S-Tog lige til døren masser af gratis parkeringspladser.

BEMÆRK:

Gratis garderobe skal benyttes

Kulturium Musikteater, Ishøj Østergade 28, Ishøj

Torsdag den 26. november 2020 , kl. 20.

Pris: (Entré: 99 kr)

Hjemmeside: http://www.kulturium.dk

Det sker samme sted