Tilføj arrangement

Kulturhistorisk tur til M/S Museet for Søfart...

Sted: Klostertorvet 2, Kalundborg
Entré: (Entré: 495 kr, Standard - Opsamling i Svebøll 495 kr)
Facebook: Del
Bustur med Biblioteksklubben. Kulturhistorisk tur til M/S Museet for Søfart og til Kronborg Slot På Turen til Helsingør skal vi besøge M/S Museet for Søfart og Kronborg Slot.

Den kulturhistoriske rundvisning på M/S Museet for Søfart er en smagsprøve på de udstillinger museet har at byde på og lægger op til, at man på egen hånd kan udforske udstillingerne bagefter.
Kom med på en rejse igennem 400 år søfartshistorie. Mød sømanden, sømandskonen, havnens brogede eksistenser, maskinarbejderen, opfinderen, navigatøren, de druknede, krigssejleren, købmanden, forbrugeren og mange flere. Rejs med ud på de syv have, til fremmede kyster og eksotiske varer og dyk ned i de mange fascinerende historier, der knytter sig til søfarten.

Efter vores frokost i M/S Cafe er der mulighed for på egen hånd at kigge nærmere på udstillingerne eller at gå udendørs og studere den unikke arkitektur.
Som et alternativ kan man også på egen hånd nå et lille besøg på Kulturværftet eller det lille Værftsmuseum, som omhandler tiden, hvor byens skibsværft byggede skibe og arbejderklassen voksede. Helsingør Værftsmuseum er historierne om slid, støj, møg, stolthed og sammenhold i en svunden tid, hvor værftsfløjten styrede byens liv. Både økonomisk, beskæftigelsesmæssigt, socialt, kulturelt og politisk var værftet det naturlige omdrejningspunkt.

Om eftermiddagen mødes vi med vores guide i slotsgården på Kronborg Slot, hvor vi får en Klassisk Omvisning med indføring i Kronborgs hovedfortælling om slot og fæstning, sundtold, soldaterliv og hofliv i renæssancen. Derefter er der mulighed for på egen hånd at se nærmere på Ravelinen og bastionerne.
Sidst på eftermiddagen går turen tilbage til Kalundborg.

Turen er kun for medlemmer af Biblioteksklubben.
Læs mere om Biblioteksklubben her

Afgang fra foran Kalundborg Hallerne, J. Hagemann-Petersens Alle 11, Kalundborg kl. 8.45
Opsamling i Svebølle, Centerpladsen kl. 9.00

Husk ved tilmelding at angive opsamlingssted

Pris kr. 495,-


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0