Tilføj arrangement

Fortællinger fra Sejerø og Nekselø - en...

Sted: Havnekontor: Havnepladsen 1, Havnsø, Føllenslev
Entré: (Fri entré)
Hjemmeside: link
Facebook: Del
Gå på opdagelse i den sejerøske og nekseløske natur og find 12 fortælleskulpturer. Når du scanner QR-koden på dem, kan du høre de lokale fortælle om øernes natur og historie. Og for børnene er der et spændende hørespil baseret på gamle folkesagn. Lydvandringen Fortællinger fra Sejerø og Nekselø er for alle eventyrlystne naturelskere - børn som voksne.

På visitvestsjælland.dk og facebook finder du en brochure med et kort over 12 fortælleskulpturer; 1 i Havnsø, 2 på Nekselø og 9 på Sejerø. På alle fortælleskulpturerne sidder der en QR-kode som du scanner med din smartphone, og så kan du høre fortællinger fra øerne, lige præcis dér hvor de fandt sted.

De voksne kan høre øboerne fortælle om både historiske og naturorienterede emner, som f.eks. dengang de gik over isen til fastlandet, om nationalretter og sjældne planter.

Børnene kan lytte til et hørespil indtalt af både lokale og professionelle skuespillere, baseret på gamle folkesagn om bakkefolket på Sejerø, om Kongshøjmanden, heksen ved revet og trolden på Nekselø.

Projektet er ejet af Kalundborg Kommune og støttet af LAG Småøerne, Landdistriktspuljen, Friluftsrådet og Nordea-finden. Træskulpturerne er skåret af Søren Brynjolf, tegningerne er illustreret af Claus Rye, størstedelen af musikken er lavet af Janus Hecht, og konceptet og lydfortællingerne er skabt og produceret af Stine Elmbæk Jacobsen i samarbejde med en række af øboere fra Sejerø og Nekselø.

Rigtig god fornøjelse!


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0