Tilføj arrangement

Aflyst!! - Musik og sang for de fine følehorn...

Sted: Hovedgaden 19, Jerslev Sjælland
Entré: (Fri entré) Køb/bestil billet
Facebook: Del
Aflyst!! - Lone Wernblad skaber fælles sansninger med musik og dans for de mindste. Aflysning!
På grund af ny coronavirus ser Kalundborg Biblioteker sig desværre nødsaget til at aflyse alle vores arrangementer, indtil videre frem til 1. april.
Alle billetter købt via. Place2book vil blive refunderet hurtigst muligt. Hvis du har købet billetter via. Kontantsalg/dankort på bibliotekerne skal du henvende dig på et af kommunens biblioteker for at få dine penge tilbage
Har du nogle spørgsmål kan du henvende dig til klbbibliotek@kalundborg.dk
Med Venlig Hilsen
Kalundborg Biblioteker

"Musik skaber direkte forbindelse mellem mennesker, den samler os i fællessang og leg. Musik sætter begreber på plads, hvad, der er du, og hvad, der er jeg. Musik er en periode med start og slut, som vi kan fatte både med og uden sut.

Jeg drøner rundt i hele Norden og laver musik med alle mulige mennesker, fordi musik er det mest fantastiske til at løfte fra tung til let. Musik gør glad, når det gør ondt. Musik hjælper ordene på vej, musik gør livet til en leg.

Jeg er rejsende i og med musik, for at vise andre, at den kan noget helt, helt unikt. Alle er velkommen til at komme med deres særlige følehorn og synge med det næb, de har. Og det er så uanset, om du er baby med mor eller far

Vi ses! Kh Lone Wernblad"


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0