Tilføj arrangement

Dittes Kunstklub for børn, 5-10 år.

Sted: Klostertorvet 2, Kalundborg
Entré: Fri entré
Facebook: Del
Juhu, Ditte Forchhammer, en af vores lokale kunstnere, starter en kunstklub op for børn på Kalundborg Bibliotek. Ditte stod bl.a. for de meget velbesøgte Open Air male-arrangementer på Kalundborg Bibliotek denne sommerferie. Der vil blive arbejdet med forskellige temaer og har børnene lyst, kan de udstille deres værker på biblioteket, hvor der bliver lavet en udstillingsvæg i forbindelse med kunstklubben. Børnene får selvfølgelig deres værker med hjem, når de har været udstillet.

Tid og sted:

Kunstklubben for de 5-10 årige vil løbe mandag d. 9., til og med mandag d. 14. december.

Alle gange kl. 15.30-17.00.

Find alle datoerne og tilmeld via denne side (åbner nyt vindue)

Ditte Forchhammer er oprindelig uddannet folkeskolelærer og har arbejdet som specialklasselærer i mange år. Hun har arbejdet som billedkunstner siden 2006. Ditte har undervist både i Hillerød og i Kalundborg under LOF og privat. Ditte maler med akryl og benytter, udover de mere traditionelle maleredskaber, porrer og forårsløg som pensler, hvilke hun også vil bruge i kunstklubben for børn.

Tilmelding nødvendig:

Tilmelding er nødvendig senest søndag inden det enkelte arrangement, da der af hensyn til Covid-19 er et max deltagerantal. Man kan tilmelde sig alle tre gange eller blot en af gangene, hvis det passer bedre.

Det er ganske gratis at deltage.

Arrangementerne gennemføres naturligvis fuldstændig i henhold til gældende Covid-19 retningslinjer


I samarbejde med
Facebook Twitter Instagram
 

 
Kalender

 
Kalender
0