Det sker på Bispebjerg
Her finder du de arrangementer og events, der er planlagt i Bispebjerg bydel. 

Du kan søge efter specifikke events, eller vælge at gennemse alle kommende arrangementer.

Mangler dit arrangement eller event på listen, så kan du selv lægge det ind. Klik på Opret event og følg vejledningen.
Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Copenhagen Runners High - Bispebjerg.

Copenhagen Runners High gentager sidste års succes og løber igen på Bispebjerg Hospital - en grøn oase i København NV. Kom med op i højden med udsigt over byens tage og ned under jorden i hospitalets tunneller.

Copenhagen Runners High er et urbant trailløb, der giver dig højdemeter i benene og høj puls - og oplevelser med løb på steder, hvor du normalt ikke færdes. Bispebjerg Hospital er 2018 løbets 1. afdeling. De fredede bygninger skaber en smuk ramme om løbet, og de 120 trin op til taget på parkeringshuset giver garanti for høj puls og syre i lårene. Undervejs kan du og resten af feltet nyde kunstværket i trappeopgangen samt den fine arkitektur, Gefionspringvandet og forårets blomsterflor på Danmarks smukkeste hospital. Distancen er 6 km - ruten er 3 km og løbes 2 gange
Løbet arrangeres i samarbejde med Løbeklubben Fortius og Bispebjerg Hospitals Idrætsforening, der dermed tjener penge til foreningsudvikling.

Der er masser af fede lodtrækningspræmier samt præmier til løbets 3 hurtigste mænd og kvinder sponsoreret af Inov8 & Kaiser Sport og Ortopædi - der er max. 300 pladser, så skynd dig at sikre dig et startnummer.
Udlevering af startnummer foregår mandag d. 16. april - tirsdag d.17. april fra kl. 09.00 - 16.00 hos DGI Storkøbenhavn (Vester Voldgade 100, 1. tv., København V). Startnummer kan også afhentes på løbsdagen i start/målområdet fra kl. 17.15-18.15
FAKTA Dato: 18/04/2018
Tidspunkt: kl. 18.30
Sted: Bispebjerg Hospital
Adresse: Bispebjerg Bakke 23
Arrangør: DGI Storkøbenhavn