Det sker på Bispebjerg
Her finder du de arrangementer og events, der er planlagt i Bispebjerg bydel. 

Du kan søge efter specifikke events, eller vælge at gennemse alle kommende arrangementer.

Mangler dit arrangement eller event på listen, så kan du selv lægge det ind. Klik på Opret event og følg vejledningen.
Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Workshop For Børn Og Unge: Digital Tekstiltryk.

Lav dine egne unikke dekorationer på T-shirts, muleposer, pudebetræk og meget andet. På denne workshop lærer du at lave tekst, grafik og kunst på tekstiler.

Lav dine egne unikke dekorationer på T-shirts, muleposer, pudebetræk og meget andet. På denne workshop lærer du at lave tekst, grafik og kunst på tekstiler. Du bruger en computerstyret skæremaskine til at skære din grafik i en særlig folie, som du bagefter fører over på dit tekstil med en varmepresse. Du kan kombinere forskellige farver folie, så du får præcis det udtryk, som du ønsker. I workshoppen arbejder vi specifikt med at digitalisere indscannede tegninger, som du laver i hånden. Denne metode giver fantastiske muligheder for hurtigt at lave helt unikke personlige produkter.

På dette billede ses resultatet, når en tegning digitaliseres og overføres til tekstil.

Workshoppen er for børn og unge mellem 11 og 16 år. Yngre børn kan deltage med en voksen. I prisen er inkluderet én mulepose med tryk, som du får med hjem. Du kan købe flere muleposer af os for 40,- per stk og du er også meget velkommen til selv at tage T-shirts og tekstiler med, som du vil dekorere. Hvis du efter workshoppen har lyst til at arbejde videre med tekstildesign på maskinerne, kan du melde dig ind i vores forening og få adgang til at bruge værkstedet. Se mere om denne mulighed Pris: Ikke medlem af Fablab Nordvest 275,- Børn af medlemmer af Fablab Nordvest 175,-

Vær opmærksom på at vi til workshoppen vil optage video, der viser processen. I den forbindelse vil vi bede jer underskrive en GDPR-seddel, der giver os lov til at bruge optagelserne.

Køb én billet per barn, der deltager. En voksen sammen med et barn skal også kun bruge én billet. Skriv til erik@fablabnordvest.dk hvis du har spørgsmål. Du kan se vores andre kurser her: https://www.facebook.com/pg/fablabnordvest/events/
Køb/bestil billet
FAKTA Dato: 05/07/2020
Tidspunkt: kl. 10-14
Sted: Fablab Nordvest
Adresse: C/o Hans Knudsen Instituttet, Glentevej 67