VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Kullberg, Bach & Beethoven.

Medvirkende: Liza Ferschtman, violin; Sanna Ripatti, bratsch; Jakob Kullberg, cello. Bach: Partita/Sonate for soloviolin. Beethoven: Strygetrio i G-dur. Bach: Suite for solocello. Beethoven: Strygetrio i c-mol.

Jakob Kullberg er en af sin generations mest fremragende danske cellister. SommerKlassisk har fanget ham i et sjældent besøg på dansk jord mellem sine mange optrædener på de internationale koncertscener og givet ham frie tøjler til at etablere sin dagligstue på scenen i Tivolis Koncertsal og invitere sine yndlingsmusikere med. Publikum sidder ganske tæt på i en kreds omkring musikerne på selve scenen!

I denne koncert har Kullberg sat to soloværker af Bach sammen med to Beethoven-trioer. Det klassiske strygetrio-format har gennem hele Kullbergs virke haft en central plads i cellistens hjerte. I årevis spillede han fast i Trio Aristos, som bl.a. vandt P2s Kammermusikkonkurrence, men sidenhen har Kullberg yndet at spille i trioformaet mere spontant med håndplukkede kollegaer fra den internationale kammermusikscene, som nu f.eks. den hollandske violinist Liza Ferschtman og finske Sanna Ripatti på bratsch. Beethovens strygetrioer er en perle i komponistens produktion, og ikke til at komme udenom, hvis man elsker kammermusik.

Koncerten er også tilgængelig for abonnementskøb i abonnementet JAKOB KULLBERG I CENTRUM
Køb/bestil billet
FAKTA Dato: 23/07/2017
Tidspunkt: kl. 15
Sted: Tivolis Koncertsal
Adresse: Vesterbrogade 3