VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Uvejr over Mont Blanc.

Velkommen til 45 min. billedfordybelse. I 1834 skulle maleren Théodore Rousseau efter sigende have klatret rundt i Jura-bjergene, opslugt af det barske bjergområde, der fæstnede sig som et uafrysteligt indtryk.

I et prægtigt format (143 x 240 cm) malede han Uvejr over Mont Blanc som netop skildrer en rasende storm, der trækker ind over det vilde og ufremkommelige terræn. Mange af tidens billedkunstnere var intens optaget af "det sublime", forstået som en skrækblandet følelsesoplevelse, der flytter grænser i bevidstheden, i mødet med de utæmmede naturkræfter. Fordyb dig i dette ene maleri og oplev "det sublime" og den uregerlige natur. Synk ned i billedets kompositioner og hør om det specielle tjæreprodukt Rousseau malede dele af motivet med, og som i dag gør konserveringen yderst vanskelig.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person.

Entré til museet.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - søndag 11-18
Torsdag 11-22
FAKTA Dato: 20/07/2017
Tidspunkt: kl. 19.30
Sted: Glyptoteket
Adresse: Dantes Plads 7