VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Følsomt. Rør ved skulpturerne.

Nix pille! Skulpturen må ikke berøres! Nu er det slut med formaningerne. Endelig får du muligheden for at røre ved skulpturerne. Med fingrene opleves skulpturernes verden på ny.

Bløde former, kolde, glatte overflader og skjulte detaljer, man kun kan føle sig frem til. På omvisningen står vi klar med anvisninger og hvide specialhandsker, som skal benyttes. Undervejs hører du om huggemetoder, tilblivelsesprocesser og om en spændende tid i fransk og dansk kunst, hvor skulpturen hele tiden ændrede sig. Velkommen til en enestående sanseoplevelse.

5-10 år, gerne i følgeskab med en voksen.

Glyptoteksmagi - museet i børnehøjde
Historierne om Glyptotekets kunstværker og skulpturer er magiske. Hver søndag kl. 12 vækkes de til live med fortællinger, der røber sjove, farlige, smukke, drabelige og myteomspundne begivenheder blandt antikke skulpturer, oldgamle mumier og farvestrålende malerier.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person.

Entré til museet.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - søndag 11-18
Torsdag 11-22
FAKTA Dato: 23/07/2017
Tidspunkt: kl. 12
Sted: Glyptoteket
Adresse: Dantes Plads 7