VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Krig og storm. Vragskatte fra Sicilien.

Opdagelsesrejser og handel på tværs af Middelhavet har fundet sted siden den tidlige bronzealder. På grund af grund af sin geografiske placering blev Sicilien et naturligt centrum for trafikken over Middelhavet.

Folkeslag som fønikere, grækere, romere, arabere og normannere udvekslede varer, viden og kulturelle skikke og bidrog til Siciliens omdømme som eksotisk markedsplads. Men for antikkens søfarere var risikoen for forlis lige så stor som chancen for indtjening. Stødte skibet ikke på pirater eller dødbringende rev og klipper, var der altid risikoen for at falde i kløerne på et af de mange farlige mytologiske væsener, som beboede havet. På omvisningen i den aktuelle særudstilling "Krig og storm. Vragskatte fra Sicilien" dykker vi ned i historierne om antikkens forliste skibe, og ser nærmere på de fantastiske skatte, som stammer fra skibsvrag, der i dag omkranser Sicilien.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person.

Entré til særudstillingen.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - søndag 11-18
Torsdag 11-22
FAKTA Dato: 23/07/2017
Tidspunkt: kl. 13
Sted: Glyptoteket
Adresse: Dantes Plads 7