VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Hårfin. Skulpturen i detaljer.

Omvisningen går i dybden med skulpturenes hårdetaljer. Vi sammenligner billedhuggernes forskellige måder at fremstille hår på i fransk og dansk skulptur fra det 19. og 20. århundrede, hvor forskellige kunstneriske idealer svirrede mellem hinanden.

Salonskulpturen demonstrerer en virtuos forvandling af den rå marmorblok til fjerlette figurer, ofte med en hårpragt der er overlegen i sin detaljerigdom. På andre skulpturer har håret fået et mere realistisk udtryk, fx ses skægvækst i Carpeaux' buste af Madame Pelouze. Vi kommer også tæt på det modernistiske hår hos Matisse.

Der er et begrænset antal billetter til de gratis omvisninger. Billetterne kan ikke forudbestilles men afhentes i billetsalget på dagen. Der udleveres maks to billetter pr. person.

Entré til museet.

ÅBNINGSTIDER
Tirsdag - søndag 11-18
Torsdag 11-22
FAKTA Dato: 13/08/2017
Tidspunkt: kl. 13
Sted: Glyptoteket
Adresse: Dantes Plads 7