VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Akustisk guitar (beg) - 3 uger.

Underviser: Poul Knudsen. Max5 deltagere Et3 ugers kursus, hvor vispiller de sange du godt kan lide. Vi arbejder med forskellige "strums", d.v.s. rytmeguitar figurer, fingerspil og plekterspil i forbindelse med forskellige riffs, soli og melodier.

Vi arbejder mest på gehør, men bruger også becifringer og tabulatur. Teorien tager vi i forbindelse med de forskellige numre og snakker lidt om akkordsammenhænge og skalaer. Undervisningen tilrettelægges, så alle bliver udfordret på eget niveau. Medbring videooptager (f.eks. mobiltelefon) og optag det vi arbejder med i timen. På dette hold kan man anvende både nylonstrenge (spansk guitar) og stålstrenge (western guitar). Forudsætninger: Du skal kunne spille barré akkorder og lidt fingerspil og have spillet lidt med plekter. Kursuspris: 498,- S/A/P-pris: 438,- (Kbh. og Frb.). Hold 44910
Klik her for at tilmelde dig
FAKTA Dato: 06/06/2017 - 20/06/2017
Tidspunkt: 3 kursusdage kl. 18
Sted: Rytmisk Center København
Adresse: Vesterbrogade 107 E