VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Foredrag - Slut fred med din krop.

Vil du have et bedre forhold til din krop? Bruge mere tid på at nyde livet? Hør Kirk Rønler, kåret som en af de 100 mest inspirerende kvinder af Femina.

Er du træt af at have det dårligt med din krop?
Kunne du godt tænke dig at forstå hvorfor du, trods beslutning om at lade være, alligevel ender med at spise chokolade, og andre 'synder'.

Er du nysgerrig på hvad alternativt til evige kure er?
Hvordan du finder fred med din krop og kan bruge tiden på at nyde livet i stedet for at banke dig selv oven i hovedet, med den løbetur du ikke nåede?

Til foredraget får du inspiration og konkrete redskaber til at forstå skam, skyggesider, relationer og selvværd/selvtillid.
Du får mærkbare råd til at gøre en forskel i dit liv.

Om Kirk siger andre:

'Kirk har en fantastisk evne til at se på dig, se igennem dig og tale til dig - spot on.
På en meget nærværende, inspirerende og genkendelig måde åbner hun en dør ind til det inderste og deler en historie som jeg tror mange kan genkende i sig selv, men ikke siger højt.
Udover at dele ud af sig selv er Kirk omsorgsfuld og oprigtig interesseret i de mennesker hun har omkring sig - både elever, følgere og samarbejdspartnere.
I første omgang tænkte jeg at titlen på foredraget "Slut fred med din krop"var kliché-agtig og sikkert ville berøre områder som jeg har hørt mange gange før og selv har arbejdet med, men den forestilling måtte jeg trække tilbage. Jeg blev budt velkommen i Kirk's skønne hjem, uhøjtideligt, varmt og nærværende. Jeg kom på opdagelse i en spændende fortælling der skabte samklang hos mig selv og flere gange måtte jeg tørre trillende tårer af kinden - både fra grin, forundring og en dyb resonans. Jeg har taget utrolig meget med mig fra den aften, blandt andet et løfte om at være bare en smule mere kærlig overfor mig selv.'
FAKTA Dato: 20/06/2017
Tidspunkt: kl. 17.30-19.15
Sted: Forsamlingshuset - Onkel Dannys Plads
Adresse: Onkel Dannys Plads 5