VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Fredagsrock - Mads Langer.

Populær singersong-writer.

Mads Langer har været vidt omkring for at finde tilbage til sig selv og resultatet blev det både tungere og mere dystre men også mere ærlige album Reckless Twin, der udkom sidste år. Der skulle ikke mindre end 80 sange til, før Mads kunne vælge de 11 numre, som er at finde på albummet. Det har været lidt af en proces, der blandt andet har bragt ham til Californien, hvor et overraskende samarbejde med Sune Wagner har haft stor betydning for albummets endelige finish.

Med sit femte studie-album er Mads for alvor trådt ind i superligaen af danske musikere. Han er blevet en stjerne med gigantiske radiohits og utallige udsolgte koncertsale i hele landet, og alligevel er der en klar Langer'sk signatur. Som altid er melankolien til stede i sangene, men der er tilføjet skarpere kanter og former. Det er blevet taget godt imod af hans fans, og vi glæder os til at få Mads Langer tilbage på Plænen til et brag af en sommerkoncert med en af øjeblikkets største, danske stjerner
FAKTA Dato: 21/07/2017
Tidspunkt: kl. 22
Sted: Tivoli - Plænen
Adresse: Vesterbrogade 3