VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Special foredrag - Spot på planeterne - Venus.

Venus' varme temperatur skyldes, at Venus' atmosfære stort set kun består af CO2, der er en drivhusgas. Det vil sige, at varmen bliver holdt inden for atmosfæren ligesom i et drivhus.

Det tætte skylag omkring Venus består af koncentreret svovlsyre, og det regner også med svovlsyre, men fordi Venus er så varm, når regnen aldrig frem til planetens overflade.

Under skyerne finder man fladt stenlandskab, af og til beklædt af bjerge, dale og udslukte vulkaner
Venus er vores nærmeste nabo i Solsystemet, og man kan finde flere ligheder mellem Venus og Jorden. De to planeter er næsten lige så store, og der er kun 2 procent forskel på det materiale, som de hver især består af.

Vi kigger på de forskelle og ligheder i foredraget, hvor vi også vi se nærmere på, hvordan vi har fundet ud af så meget om Venus, og hvordan vi vil udforske planeten i fremtiden

Pris: 65 kr
Studerende og medlemmer: 50 kr.

Spot på planeterne
Spot på planeterne er en ny foredragsrække, hvor vi stiller skarpt på solsystemets syv andre planeter
Du kan høre om Merkurs kratere, Venus' atmosfære, udforskningen af Mars, Jupiters skybælter, Saturns ringe, det faktum at Uranus ligger ned i sin bane og Neptuns vinde

Juli: Mars
August: Jupiter
September: Saturn
Oktober: Uranus
November: Neptun
Køb/bestil billet
FAKTA Dato: 20/06/2017
Tidspunkt: kl. 19.15
Sted: Tycho Brahe Planetarium
Adresse: Gammel Kongevej 10