VESTERBROBASEN

Velkommen til Vesterbrobasen - Vesterbros nye bydelsportal. 

Brug siden til at finde ud af hvad der sker på Vesterbro - opret arrangementer og debatter og find oplysninger om lokale foreninger og bestyrelser. Alle foreninger, institutioner, netværk og bestyrelser i bydelen kan oprette sig i bjælken øverst.

Søg efter forening, institution eller projekt på Vesterbro


Find arrangementer på Vesterbro

Gå tilbage
I samarbejde med www.kultunaut.dk

Events


Guidet meditation.

For alle med eller uden meditationserfaring. Guidet meditation er en times vejledning i, hvordan man kan søge ind i Guds Ånds nærvær.

Når vi slipper vores tanker, kommer ind i vores center og er med Kristus; så deler vi Guds eget væsen med Ham - Hans ubegrænsede kærlighed. Vi mærker, at Gud Ånd hele tiden "beder i os". Vi begynder tirsdag d. 22. august og der fortsættes med afholdelse hver tirsdag, hvor vi mediterer over følgende temaer: Gud i mig, Kristus i mig, Sindsro, Helligånden, Guds Evige Nu, Enhed, Åndens Frugter, Taknemmelighed og Helbredelse. Vi begynder med en kort introduktion til meditation, meditativ sang samt læsning af citater. Derpå er der en guidet meditation og meditation i stilhed. Afslutningsvis vil vi udveksle erfaringer om meditationen, og hvordan den kan blive en del af vores daglige liv. Sammen kan vi støtte hinanden i at forbinde os med Gud indeni
FAKTA Dato: 14/11/2017
Tidspunkt: kl. 16.30-17.30
Sted: Apostelkirken
Adresse: Saxogade 13