Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Fællesudstilling - Månedens Kunstnere 2016.

Tiden er kommet til Roskilde Bibliotekernes årlige udstilling med månedens kunstnere, hvor man kan opleve et bredt udvalg af kunstværker. De lokale kunstnere har meget at byde på rent kunstnerisk. Det er det indtryk man får, når man ser den palet af værke.

På udstillingen kan ses værker af Carl-Chr. Jensen, Sten Asbirk, Alice Pandora Hansen, Cecilia Holsbo, Birgit Kjemtrup, Karin Hagen Olsen, Sanne Andersen, Hanne Bonde, Katja Estrup, Jesper Jensen og Kirsten Lang, opleves. De har alle udstillet deres kunst som Månedens Kunstnere i løbet af 2016 på tværs af fem biblioteker i Roskilde.

De 11 kunstnere spreder sig over forskellige materialer og former som keramik, tekstilskulpturer, akryl- og akvarelmalerier, fotos, patchwork, tekstilkunst, glaskunst og filt. Gruppen tæller både yngre, ældre, uddannede og autodidakte kunstnere. Fælles for dem alle er deres lokale forankring i egnen omkring Roskilde.

Nu samles værker af de 11 kunstnere i en fællesudstilling i Salen på Roskilde Bibliotek den 18. - 27. januar 2017. Biblioteket holder fernisering onsdag den 18. januar kl. 17-19, hvor formand for Kultur- og Idrætsudvalget Birgit Pedersen byder velkommen og åbner udstillingen. Der bydes på et glas og lidt chips.

I Udsigten på Roskilde Bibliotek udstiller kunstnerne derudover tre værker hver fra den 9. - 27. januar. Udstillingerne kan opleves i bibliotekets åbningstid.

Man. d. 9. til fre. d. 27. januar 2017, kl. 10.
Roskilde Bibliotek, Dronning Margrethes Vej 14, Roskilde

<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen