Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Miriam Mandipira og Troels Jensen live på Gustav Wieds.

Den fantastiske og prisbelønnede sangerinde optræder helt eksklusivt på Gustav Wieds sammen med dansk Blues grand ol man Troels Jensen.

Når Danmarks nye, store blues, jazz- & gospelsangerinde, Miriam Mandipira fra Zimbabwe, går på scenen, venter der publikum et brag af en koncert.

Sammen med Troels Jensen vil hun med sin varme og kraftfulde stemme uden tvivl få nakkehårene til at rejse sig på enhver, når hun fortolker sine egne favoritsange inden for jazzen, gospel, blues og soul.

Troels Jensen har spillet blues gennem snart 40 år. Han har slået sit navn fast i Danmark og resten af Skandinavien, bl.a. gennem sine mange år som frontfigur i Delta Blues Band, senere, med Billy Cross, i Delta Cross Band. Troels Jensen har nu status som dansk bluesmusiks Grand Old Man.

Guitaristen, pianisten, sangeren og sangskriveren Troels Jensen - Danmarks "Mr. Blues" - har rundet de 70 år, men er efter ca. halvtreds års virke i bluesmusikkens tjeneste heldigvis stadig særdeles aktiv på den danske bluesscene.

Mandipira stammer fra Zimbabwe, blev ramt af Billie Holidays stemme i en tidlig alder, har modtaget undervisning i klassisk sang, violin- og violaspil og har i årevis sunget jazz, blues og gospel - både i sit hjemland og i Sydafrika.

Hun kom til Danmark i 2007, og siden da har hun kun markeret sig særdeles positivt på den danske jazz-, gospel- og bluesscene, og i 2016 blev hun kåret som Årets Danske Blues Navn.

Mandipira er primært mester i fortolkninger af andres numre, men har også skrevet både tekst og musik. For eksempel står hun for teksten til titelnummeret på nyeste udgivelse, hvor Troels Jensen har skrevet musikken. Denne smukke, intense og næsten tårefremkaldende komposition høres også på nærværende cd, men selvsagt i helt nøgen, nedbarberet form.

Tor. d. 3. maj 2018, kl. 20. (Fri entré)
Gustav Wieds Vinstue, Hersegade 11, Roskilde

<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen