Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Byparkskoncert: Stemmer i Byparken.

Syng sammen i sommersolen! Roskilde Synger arrangerer sammen med Schubertselskabet, at I alle kan synge sammen - og med en professionel leder til at sætte sangen i gang.


Folk vil gerne synge - og når vi synger sammen i Byparken, bliver det en fest. Året sangleder er dansk korlivs 'grand old man', John Høybye. Høybye har dirigeret og komponeret kormusik hele sit liv, og der er ikke tal på alle de populære udgivelser han har lavet til glæde for korsangere på alle niveauer og i alle egne af Danmark. Han har arbejdet med mange forskellige typer kor og ensembler fra begynderbørnekor til topprofessionelle, herunder DR-radiokoret, Det Ungarske Radiokor, Århus-, Ålborg- og Sjællands Symfoniorkester og Danmarks Radios Big Band.

Skal man så være korsanger for at være med? Nej, bestemt ikke! Stemmer i Byparken er for alle, som har lyst til at være sammen om at synge - hver med sin stemme. Og derfor kan vi også sige: Hovedpersonerne, det er jer, der kommer for at synge. Vi har naturligvis sørget for, at I får et godt akkompagnement af John Høybyes Trio.

Der kommer også en gruppe unge, dygtige sangere fra vores lokale musikliv, og de vil hjælpe med at synge for, så vi får ordentligt gang i stemmerne. Og som et ekstra krydderi har vi engageret to solister, Simon Duus og Christina Boelskifte, som vil vise os, hvordan sang også kan lyde. Der bliver både klassisk og gospel, så det gynger!

Roskildesangbogen, som I kender fra de først to år, udkommer i en ny og revideret udgave med nye, dejlige, danske sange - lige til at synge sammen i Byparken.

Underholdning for børn:
Børneunderholdningen foregår på pladsen foran Pipers hus, med den flotte Kulturbussen som centrum. Børnene kan hygge sig med sjove aktiviteter i og omkring Kulturbussen i Byparken. Børneaktiviteterne begynder klokken 18:30 og kører frem til klokken 21:00.

Denne tirsdag kan du høre godnathistorier i Kulturbussen. Så tag din bamse med i Byparken og få en hyggelig oplevelse sammen. Du kan også blive ansigtsmalet af de søde malerpiger.
Arrangeret af Roskilde Kommune.
Tir. d. 29. juli 2014, kl. 19.30-22. (Fri entré)
Byparken, Frederiksborgvej 21, Roskilde

<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen