Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Hundeskole for en dag (hunde over 15 kg).

Få gode råd til at træne din hund af en professionel hundeinstruktør. Der vil blive gennemgået nogle gode og sjove øvelser med hunden, hvor hunden får brugt sit hoved på den gode måde.


Aino Pedersen fra Du og din HUND er hundeinstruktør og adfærdsrådgiver og vil fortælle lidt om, hvordan du kan træne og aktivere din hund på en måde, der er sjov for både dig og din hund. Der vil kun blive trænet efter positive metoder.

Du skal selv kunne magte din hund, og din hund skal have det ok med at være løs med andre hunde, da der vil være frikvarter undervejs. Hvis din hund er usikker over for andre hunde, kan du eventuelt gå uden for hegnet, mens de andre er løs. Under selve træningen vil hunden skulle være i line. Der er desværre ikke mulighed for at deltage med en tæve i løbetid.

Din hund skal være iført almindeligt halsbånd (ikke kvælerhalsbånd) og eventuelt sele. Hvis du har en line med karabinhage i begge ender, vil det være perfekt, men ellers bare en almindelig line (ikke flexline). Desuden skal du medbringe en masse superlækre og bløde godbidder. Du får brug for ca. 400 stk. skåret i helt små tern. Det kan være pølse, ost eller måske lever eller torskerogn, der er skåret i tern og tørret lidt i ovnen, så det stadig er lidt blødt. Du skal også huske vand, vandskål og hundens bedste trækkelegetøj. Det er rigtigt vigtigt, at din hund ikke har fået morgenmad, når den kommer. Den skal være sulten, for så har den rigtig meget lyst til at arbejde for godbidder!

Aktiviteten er med tilmelding, og der er plads til 10 deltagere med én hund hver. Der bliver åbnet for tilmelding senere. For at deltage skal man være mindst 9 år.

Ons. d. 29. juni 2016, kl. 10-12. (Gratis. Tilmelding på www.roskilde.dk/sjovferie fra 1/6)
Boserup Hundeskov, Boserupvej 102, Roskilde

<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen