Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Kælder Jazz "Jan Harbech Trio".

Jan Harbeck er blevet kaldt én af de ypperste blandt danske saxofonister. Han hører til den gruppe af jazzmusikere, som bekender sig til den store tradition fra swingtiden, men er samtidig med til at forny genren og give den et personligt præg".

Jan Harbeck TrioJan Harbeck: tenorsax

Jesper Agesen: guitar

Jeppe Skovbakke: kontrabas"Jan Harbeck er blevet kaldt én af de ypperste blandt danske saxofonister. Han hører til den gruppe af jazzmusikere, som bekender sig til den store tradition fra swingtiden, men er samtidig med til at forny genren og give den et personligt præg", skriver DR K i sin omtale af tv-udsendelsen af en koncert med Jan Harbeck.Det amerikanske jazzmagasin "Down Beat" anmeldte Jan Harbecks seneste CD særdeles positivt og gav den 4 ud af 5 stjerner: "Danish saxist Jan Harbeck has put together a gorgeous set of bluesy standards, tangos and originals. Since the tracks are all unhurried—recorded live with no cuts or overdubs—the whole program slips down like a vintage port. Despite the familiarity of "Don't Let the Sun .." and "Blues In the Night," Harbeck's originals fit the rundown like silk stockings, slowly unfurling."

Michael Jackson i DownBeat MagazineJan Harbeck er i dag en af Danmarks mest efterspurgte saxofonister med flere priser i bagagen, bl.a. en grammy for årets jazz-CD og den prestigefulde Bent Jædig Pris i 2011. Jan Harbeck er desuden modtager af Ben Webster Prisen 2018. Han høres med en lang række orkestre, bl.a. Ernie Wilkins Almost Big Band, Niels Jørgen Steens Monday Night Big Band, Tivolis Big Band. Til denne koncert på Klosterkælderen kan man høre ham i tæt samspil med hans musikalske venner gennem mange år, Jeper Agesen på guitar og Jeppe Skovbakke på kontrabas.Repertoiret til koncerten vil bestå af numre fra de 3 CD'er, som Jan Harbeck har fået udgivet med sin gruppe på Stunt Records blandet med andre jazz klassikere og egne kompositioner.Musikredaktør Thomas Michelsen gav 5 hjerter i Politiken til en koncert med Jan Harbeck på Copenhagen Jazz Festival: "Kapelmester Harbeck selv demonstrerede, at der bare ikke er nogen, der kan lægge sjæl i en jazzballade som han" og tidligere i samme avis kunne man læse at "tenorsaxofon er selve lyden af jazzen. Genrens sjæl. Engang havde vi Ben Webster i København til at blæse sjælen til live. I dag har vi Jan Harbeck"

Lør. d. 26. maj 2018, kl. 12. (Fri entré)
Klosterkælderen, Store Gråbrødrestræde 23, Roskilde

<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen