Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Klog på en formiddag.

Hvordan styrer man sit eget musikprojekt, og hvad gør andre musikere inden for andre genrer? Det kan man som musiker lærer mere om i forbindelse med arrangementet ‘Klog på en formiddag'.


En række aktører i musikbranchen er gået sammen om projektet ‘Klog på en formiddag', hvor nichemusikere kan dele erfaringer og lære af hinanden. Du har mulighed for at tilmelde dig arrangementerne, som foregår i København, Aalborg, Aarhus og Roskilde.

Hvad kan en freejazz-trio lære af black-metal-scenen? Hvad kan en dansktop-sanger lære af et klezmer-ensemble? Hvad kan en EDM-artist få ud af at snakke med en traditionel folkemusiker? Mere end man lige kulle tro. Det mener i hvert fald JazzDanmark, World Music Denmark, Rytmisk Center, Bandakademiet, Rosa Folk og MetalDanmark.

De seks aktører er derfor gået sammen om projektet ‘Klog på en formiddag', hvor udøvende nichemusikere bliver inviteret til temadage med inspirationsoplæg og erfaringsudveksling sammen med andre musikere.

Torben Eik, sekretariatsleder i World Music Denmark, siger:

"Forskellige genrer har forskellige teknikker og strategier, fordi publikum og forbrugere ofte er forskellige. Det er meget brugbart for alle parter at snakke om, hvad der virker, og hvad man kan stjæle fra hinanden. Metal-miljøet er f.eks. gode til merchandise, og elektroniske musikere er ofte gode til at lave alternative koncerter og bruge visuals. Det kunne mange worldmusikere lære noget af."

Fantastisk mulighed

Arrangementerne finder sted i København, Aalborg, Aarhus og Roskilde og består af et oplæg samt en efterfølgende paneldebat med lokale musikere. Målet er, at deltagerne skal blive bedre til at styre deres egne musikprojekter og blive klædt på til at træffe de rigtige beslutninger.

I hver by afholdes tarrangementer, 'Er du din egen bedste boss?' og 'Din musik er mere værd end du tror'. Man tilmelder sig begge dage samlet.

Oplæggene bliver holdt af Rikke Lund Heinsen fra Den Danske Scenekunstskole og Rytmisk Musikkonservatorium og Torben Eik fra World Music Denmark. Udover oplæg og paneldebat vil der være god tid til spørgsmål og diskussion.

Anni Klitmøller, daglig leder hos MetalDanmark, siger:

"Arrangementerne er en fantastisk mulighed for alle musikere til at give og modtage tips og tricks. Alle nichegenrer har tricks i ærmet i forhold til at fange publikum og få musikken ud. At dele erfaringer, problematikker og metoder kan kun være lærerigt."

Tilmelding

Arrangementerne er gratis og henvender sig til musikere inden for alle nichegenrer. Tilmelding er dogpåkrævet og sker via www.bit.ly/formiddag. .

Tir. d. 3. og ons. d. 4. maj 2016, kl. 10-13. (Fri entré)
Gimle, Helligkorsvej 2, Roskilde

Seminar/Vidensdeling
<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen