Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Tom Dockray & Mitch Power (AUS) live på Gustav Wieds.

Tom og Mitch fra Australien spiller Blues, Country og Roots i kælderen på Gustav Wieds. De to internationalt anerkendte musikere optræder for en sjælden gang sammen og så er det endda i Roskilde.

Tom Dockray og Mitch Power kommer begge fra Australien, hvor de har hver deres karriere kørende. Nu har de midlertidig slået sig sammen og giver en sjælden koncert på Gustav Wieds. Stilen er Blues/Country/Roots i den iørefaldende stil, hvor de fleste af numrene er skrevet af de to herrer selv.

Tom Dockray er faktisk oprindeligt fra Tasmanien. Han har to album bag sig og har spillet rigtig mange koncerter i både Australien og Europa. Tom Dockray synger med en magtfuld stemme og er en virtuos guitarspiller som er kendt for live, at kombinere sangene med jokes og historier om et barskt liv. Til gengæld får han nemt publikum til at swinge med når han med sin rytmiske stil sætter tempo på sang og guitarspil.

Mitch Power har indtil vider kun et album bag sig, men har til gengæld brugt endnu mere tid end Tom på den internationale scene. Han har spillet i New York og Europa på bl.a. Glastonbury Music Festival. Mitch dyrker country stilen, men med hans "finger pickin" guitarspil er der også masser af inspiration fra Blues og Roots. Han er en sangskriver, der ved, hvordan man finder den rigtige balance mellem poesi, musikalitet og historiefortælling, hvilket kan høres på hans anmelderroste album "No One's Waiting Anymore".

Tor. d. 24. august 2017, kl. 20. (Fri entré)
Gustav Wieds Vinstue, Hersegade 11, Roskilde

Musik: Pop/Rock
<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen