Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Symfoniorkestret Presto - Solist: Anna David.

Sangerinden Anna David og pianisten Neel Bramsnæs Teilmann er solister med det prisbelønnede ungdomssymfoniorkester PRESTO, som spiller nytåret ind med et festligt og alsidigt repertoire. Koncerten dirigeres af Andreas Vetö.

Lørdag d. 21. januar kl. 19.30 slår Roskilde Kongrescenter dørene op for et brag af nytårskoncert. Sangerinden Anna David og pianisten Neel Bramsnæs Teilmann er solister med det prisbelønnede ungdomssymfoniorkester PRESTO, som spiller nytåret ind med et festligt og alsidigt repertoire, der spænder fra velkendte nytårsklassikere og balletmusik over jazz til nutidige pophits.

Anna David, der netop har udgivet EP'en Af Lys og Mørke, vil sammen med orkesteret synge en række af sine egne sange samt give sin version af kendte numre, som blandt andet AdelesSkyfall.

Neel Bramsnæs Teilmann, en af de helt store "shooting stars" på den klassiske scene, er solist i George Gershwins Rhapsody in Blue. Hun har tidligere været solist med bl.a. Copenhagen Phil og Odense Symfoniorkester og er pianist i det internationalt anerkendte ensemble Copenhagen Piano Quartet, der netop har turnéret i Kina.

PRESTO er et forholdsvist nyt ungdomssymfoniorkester, der består af de allerdygtigste, unge musikere fra Region Sjælland. PRESTO, der i sommer spillede en række koncerter i USA, dirigeres af Andreas Vetö der bl.a. har dirigeret DR Big Bandet, Tivoli Cph Phil, en lang række musicalproduktioner og som fra efteråret 2016 er tilknyttet Danmarks Underholdningsorkester. Politikeren Jens Rohde får desuden sin store drøm opfyldt, når han ved koncerten gæstedirigerer PRESTO.

Entré - 165,- ex gebyr
U. 18 - 30,- ex gebyr.

Køb/bestil billet til dette arrangement
Lør. d. 21. januar 2017, kl. 19.30. (Entré: 165)
Roskilde Kongrescenter Bauhaus Arena, Møllehusvej 15, Roskilde

Pop
<< Forrige side Næste side  >>

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen