Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Kursus: Få gode råd til at håndtere dine Google AdWords kampagner.

Søgemaskineoptimering er en vigtig ting at prioritere, hvis man gerne vil være synlig på Google med sin virksomhed. Som bekendt skaber synlighed kunder, som skaber omsætning. Men hvordan lykkedes dette i praksis?

Søgemaskineoptimering er en vigtig ting at prioritere, hvis man gerne vil være synlig på Google med sin virksomhed. Som bekendt skaber synlighed kunder, som skaber omsætning. Men hvordan kan vi skabe synlighed på Google, uden at skulle gå ind i kampen om de gode pladser i toppen af Googles organiske søgeresultater?

Et helt perfekt redskab til dette er Google Adwords - og lige præcis dette værktøj, kan du nu komme på kursus i. Kurset bliver afholdt af Webjuice A/S, som hver dag håndterer søgemaskineoptimering for kunder som Telia Danmark, der er leverandør af mobiltelefoner, mobilt bredbånd og fastnettelefoni.

Google AdWords er et rigtig godt redskab til at rangerer højt på Google og skabe synlighed omkring sin virksomhed. Det "farlige" ved AdWords er dog også, at det let kan bliver et stort hul, hvor pengene bliver kastet ned i, hvis ikke kampagnerne og indstillingerne er sat korrekt op. Vores mission på dette kursus er derfor, at give dig en solid rygsæk med hjem, hvor du vil kunne starte op med at skabe din egen succes med Adwordsannoncering.

Kurset vil derfor være et optimalt redskab til at få en grundig forståelse for Google AdWords, samt en gennemgående guide til hvordan du eksekverer på dine kampagner. Dette vil hjælpe dig til at skabe synlighed, kunder og øget omsætning.

Ons. d. 4. april 2018, kl. 17.
Webjuice A/S, Ewaldsgade 7, København N


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen