Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Zirkus 13/1.

Join the Party, join the Zirkus! Med sit 14 mand store swing-orkester flankeret af dansere og akrobater vender Zirkus tilbage til byen med et helt nyt show.

Efter at have turneret i 4 år med det famøse show "The Man Who Kidnapped the World" er der helt nye toner på vej fra orkestret - og du kan blive blandt de allerførste til at høre dem. Zirkus har således valgt Posten som venue for verdenspremieren på deres kommende forestilling "The Parallel Universe of Jean Jacquel Le Mage".

Med deres intense og medrivende energi inviterer Zirkus om bord på et buldrende damplokomotiv af fest og farver, og tager publikum med på en rejse tilbage til de brølende 1920'ere - til dengang hvor champagnen flød i stride strømme mens byens borgerskab og bohémer dansede til den swingende jazzmusik.

Den nye forestilling er fyldt med nyskrevet, original swingmusik, og som altid er budskabet en humoristisk kritik af det moderne menneskes stræben efter rigdom og magt og tabet af begge dele til de, der i forvejen er rige og magtfulde.

Der bliver tale om en totaloplevelse med dinner show, champagne- og whiskybarer, syngepiger, gøglere og en række nye overraskelser.

Menu fra Folkets Madhus (tillæg kr. 280,-)

Snack: (Forret, serveret på gående fade)

Ølpølser, sausage rolls, butterdej med grønkålspesto

Hovedret:

Ølbraisseret okse med urter, kartoffelpuré og brændte porrer

+vegetarisk alternativ (Hvis der er vegetarer der tilmelder sig)

Dessert:

Æble - blomme - rabarber med knas og hylde creme fraiche

Om Zirkus:

Zirkus puster nyt liv i en fantastisk og glemt teaterform med sin 18 mand store trup af musikere og dansere.

Zirkus specialiserer sig i en blanding kabaret, verfremdung og koncert. Målet er at få publikum til at betragte forhold, som de er tilbøjelige til at se som naturgivne og hverdagsagtige i et andet og usædvanligt lys.

Zirkus' koncept er baseret på nyskrevne tekster og musik, der er en moderne fortolkning af 1920'ernes swingmusik sat sammen med 1800-tallets historier og fortællinger.

Gennem fortællinger fra tiden hvor konger faldt og nationer blev skabt sætter Zirkus fokus på vores tids samfundsproblemer ved at opsøge vores tids fastforankrede dogmer og normers arnesteder i den svundne tid, hvor det moderne menneske og samfund blev skabt.

Det er de små historier om verdens fortabte skæbner, som Zirkus fortæller om. Der lægges meget vægt publikums oplevelse af rent faktisk at være publikum til et show der foregår for 100 år siden. Med et glimt i øjet kan fortælleren pludseligt henvende sig direkte til publikum og afsløre tingenes sande tilstand.

Køb/bestil billet
Lør. d. 13. januar 2018, kl. 21. (Entré: 280 - 560 kr)
Musikhuset Posten, Østre Stationsvej 35, Odense C


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen