Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Louise Dubiel.

Louise Dubiel er en sangerinde og sangskriver fra København. Hun tonede første gang frem på fjernsynsskærmen i 2008 på Kanal 4's talent-progam "Elsk Mig i Nat".

I 2009 deltog hun så i tv-showet "Talent" med sangen Forpulet Perfekt (Søde Søde Jakob), som blev et stort radiohit henover sommeren 2010. Dette år blev Louise den 8. mest spillede danske artist på dansk radio. I 2013 deltog hun i det Danske Melodi Grand Prix med sangen Rejs Dig Op. Hendes charmerende publikumstække har fået hende op på alle de største og mindste danske scener.

Hun har opvarmet for navne som Rasmus Seebach, Turboweekend og Anne Linnet. Louise skriver al sin musik selv og kalder det glad, skæv pop med finurlige tekster på dansk.

I januar 2015 udgav hun sin cd, De Nye Superhelte, med sange bl.a. om hverdagens helte og negative mediers dårlige indflydelse. Samme måned havde hun en "Superheltekalender" i samarbejde med Magasinet Woman, med 24 låger fra 1.-24. januar. Bag hver låge var der en superhelte-gerning, læserne skulle udføre.

Det var desuden nærmest umuligt at undgå Louise Dubiel i 2015, hvor hun optrådte i mere end 67 byer i samarbejde med Koncept Aarhus.

Louises nyeste projekt fra 2016 gik ud på at udgive en sang om måneden, med tilhørende video. Det blev til 12 gode og forskellige sange, hvoraf 3 blev færdigtproduceret og spillet på radioen. Alle videoer kan ses på hendes Facebook side.

Arangementet er støttet af Dansk Musiker Forbund.

Køb/bestil billet
Lør. d. 14. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 100 kr)
Dexter, Vindegade 65, Odense C


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen