Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

På Bagkant Af En Krise - Hvordan Udnytter Vi Mulighederne For Udvikling Og Vækst Efter Krisen?

Solrød Byråd inviterer det lokale erhvervsliv til et morgenmøde om, hvordan vi i fællesskab, lokalt kan udnytte mulighederne for udvikling og vækst efter krisen?

Solrød Byråd inviterer alle lokale virksomheder til morgendialogmøde

Mandag den 29. maj 2017, kl. 08.00 - 10.00 (morgenmad fra kl. 07.30) i Jersie Forsamlingshus, Nordre Byvej 4, 2680 Solrød Strand.


Krisen har i mange år fyldt dagsordenen, men hvordan udnytter vi opsvinget til at vækste og udvikle vores virksomheder? Hvilke muligheder er der for at få hjælp og sparring - hvordan kan vi løfte hinanden?

Det sætter vi sammen med virksomhederne i Solrød fokus på ved forårets morgendialogmøde, hvor vi glæder os til at møde vores lokale virksomheder, organisationer og samarbejdspartnere til en engageret formiddag fyldt med viden, inspiration, dialog og konkrete handlemuligheder i forhold til at skabe vækst.

07.30 Registrering og morgenmad 08.00 Velkommen Vækst - hvordan ser det ud i Solrød kommune? De private virksomheder er afgørende for vækst, økonomisk udvikling og jobskabelse - hvordan ser det ud lige nu? v. Niels Hörup, borgmester Solrød Kommune og formand for KKR Sjælland 08.20 CADO A/S fortæller om virksomhedens historie, deres vækstambitioner og deres strategi for at indfri ambitionerne CADO A/S blev kåret til Gazelle i 2016, er nytilflytter til Solrød og har en ambition om at fordoble deres omsætning over de kommende 3 år. Bliv inspireret af deres historie og ambitioner for vækst. v. Carsten Jørgensen, CEO i CADO A/S 08.40 Erhvervsfremmesystemet kan være en jungle at finde rundt i Hvad er der af muligheder for hjælp og sparring til forretningsudvikling og vækst? Få indsigt i, hvad vi konkret gør i Greve-Solrød Erhvervsservice for at understøtte virksomhedernes ambitioner, og hvad vi ønsker at gøre fremover. v. Dorte Kjærgaard, Erhvervs- og udviklingskonsulent, Greve-Solrød Erhvervsservice 09.00 Væksthus Sjælland som sparringspartner Fokus på udvikling af virksomheden drukner ofte i den daglige drift. Væksthus Sjælland hjælper virksomheder med at se på forretningen med nye øjne. Med udgangspunkt i konkrete eksempler ser vi på, hvordan din forretning kan udvikle sig, og hvad der kan være det næste skridt. v. Trine Hastrup, Konsulentchef, Væksthus Sjælland 09.20 Refleksion og dialog. Hvilke udfordringer står jeg over for? Hvad kan vi gøre i min virksomhed? Hvilken støtte og rådgivning har jeg behov for? Opsamling i plenum 09.55 Tak for i dag - evaluering
Arrangeret af ErhvervsCentret.
Køb/bestil billet
Man. d. 29. maj 2017, kl. 07.30-10.
Jersie Forsamlingshus, Nordre Byvej 4, Solrød Strand


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Sct. Hans aften
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen