Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Strikkeworkshop - lær at strikke dobbeltstrik!

LiVi Strik holder en hyggelig workshop hvor du på et lille hold kan lære den spændende teknik Dobbeltstrik, hvor man kan strikke flotte mønstre og får to retsider med hver sin farve. Billetter købes på forhånd via hjemmesiden www.livistrik.dk.

Dobbeltstrik er en utroligt flot og lidt avanceret strikketeknik, hvor man strikker to retsider på én gang. Nok netop derfor har vores workshops i dobbeltstrik altid været meget populære, da man her har stor glæde af personlig vejledning til at komme rigtigt i gang. På denne workshop lærer du teknikken og får gode fifs til, hvordan man nemmest holder styr på at strikke to sider med to farver samtidigt. Du får også en forståelse for, hvordan man former motiver i dobbeltstrik, samt får lært at lave indtagninger og udtagninger, så du kan få facon i større projekter.

Vi har i LiVi Strik familien oplevet en stor interesse for strikkeworkshops og for at lære nye teknikker inden for strik. Derfor glæder vi os meget over, at vi nu kan tilbyde workshops i vores egne lokaler i Ribe. Her vil vi fokusere på små, intime workshops med max 10 personer. Det er nemlig vigtigt for os, at der er god tid til alle deltagere, så alle kan få hjælp passende til den strikkeerfaring de kommer med. Vi har lavet et program fyldt med spændende strikketeknikker, men hvis du ikke finder lige det, du har lyst til at udforske, så hører vi gerne fra dig. Vi ser frem til hyggelige workshops, der spreder strikkeglæde :).

Lør. d. 18. november 2017, kl. 13-16. (Entré: 295 kr)
LiVi Strik, Tørresager 7, Ribe

Håndarbejde

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen