Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Peter Belli & Band - Udsolgt!

Peter Belli giver koncert i Viften den 14. oktober som del af sin sidste turné med band.

Siden dengang i 60erne, hvor det hele startede, har Peter Belli givet tusindvis af koncerter, indspillet mere end 40 albums kørt et ukendt antal kilometer rundt i landet for at optræde for publikum. Fødselsattesten siger 1943 - i en alder af efterhånden 73 år har Peter Belli besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Men først efter endnu en stor tour rundt i Danmark - efter at have indspillet dét ene album, der bare skal laves: "Det er efterhånden 10 12 år siden, jeg lavede de to intime albums "Sange fra Blomstersengen" "Når timerne bliver små". Fra starten var ideen at lave tre albums, der skulle høre sammen, det er bare først nu, vi er klar til treeren. Det bliver igen med udvalgte danske sange - i bruttotruppen har vi numre af bl.a. Magtens Korridorer, De Eneste To, Sys Bjerre, Marie Key Ramus Walter. Vi går i studiet i slutningen af september - efter planen udgiver vi albummet i midten af november."

Oven på det kommende album, lægger Peter Belli an til en sidste stor tour med det faste band De Rejsende: "Hele næste år har vi sat af til at køre Danmark tyndt - derefter tænker jeg så at køre band-bussen i garage. Jeg har mere eller mindre stået standby de sidste 50 år, altid klar til at spille overalt, hvor de kaldte på mig. Men efter 2017 vil jeg kun spille udvalgte koncerter, hvor jeg føler at sammenhængen er rigtig. Det er hårdt altid at skulle stå klar med et toptunet band - derfor vil jeg nu sige farvel til den del af karrieren, med en sidste stor tour rundt til spillesteder festivaler."

Peter Belli lægger vægt på, at han ikke stopper helt med musikken: "Det tror jeg aldrig kommer til at ske. For mig er det ligeså naturligt at synge som at trække vejret - begge dele holder jeg nødigt op med... Men altid at være klar til at rykke ud -. Og gør det forhåbentlig med et rigtig godt album nogle fantastiske koncerter med mit dejlige band. Hvad der så sker derefter, det kan kun tiden vise...".

Køb/bestil billet
Lør. d. 14. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 245,00 DKK)
Kulturhuset Viften, Rødovre Parkvej 130, Rødovre


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen