Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Folkeklubben.

Folkeklubben udsendte den 26. august 2016 deres tredje album 'Slå flint!' - en plade, der fuldender en trilogi, som startede med 'Nye Tider' i 2013 og 'Danmarksfilm' i 2014.

Inspireret af den ikoniske tennishelt Torben Ulrich og hans frisættende filosofi om at gå efter det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver
Førstesinglen 'Overlæge Jacobsen' har været 30 år undervejs, mens de fleste sange på albummet er skrevet og indspillet under en heftig turnéaktivitet, der har spændt vidt; fra sognegårde, kroer og musikforeninger over rockklubber, spillesteder og festivaler. Det er rendyrket folk, store (p)opsange samt hårdtslående rock'n'roll, bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

Uden galskab - ingen lidenskab!
På debutalbummet 'Nye Tider' delte sange som 'Fedterøv' og 'For Pengene' lussinger ud på spillesteder og radioer landet over
På 2'eren 'Danmarksfilm' tog bandet den snørklede vej ud i et Danmark, der spænder fra Dybbøl i syd til den fiktive Rimmerby Strand i nord. Over Bagenkop Havn og værtshuset på Vesterbro til Djævlebakken ved Psykiatrisk Hospital i Aarhus: "Det er smukt. Det er større end du troede. Det er godt for det, der er oppe i dit hoved".

Orkestrets tredje album 'Slå flint!' blev modtaget med en perlerække af flotte anmeldelser og gik direkte ind som nummer 1 på den danske albumhitliste. Albummet blev af musikmagasinet GAFFA kåret som årets danske udgivelse, og det er med disse sange - og et bagkatalog fyldt med hits om fedterøve, Danmarksfilm og andre opsange - at man kan opleve den travle trio i Ringsted Kongrescenter,
Lørdag den 14. oktober 2017, kl. 20:00

Lyt til og se videoen til orkestrets store hit 'Torben Ulrich' med det fængende og programerklærende omkvæd: "Der er sol over Danmark"

folkeklubben_-_torben_ulrich_-_officiel_video

Du kan også lytte til singlen 'Fedterøv'

folkeklubben_-_fedteroev_officiel_video

Buffet og KONCERTweekend kan tilkøbes billetten.

Buffetten åbner kl. 18:00. Pris kr. 225,- pr. person.
KONCERTweekend indeholder: Billet, buffet, overnatning, morgenmad samt en voucher til shopping i Ringsted Outlet. Kr. 995,- pr. person.

Køb/bestil billet
Lør. d. 14. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 220 kr)
Ringsted Kongrescenter, Nørretorv 55, Ringsted


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen