Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Valby Comedy Club: Michael Schøt, Søren Dürr og Sofie Flykt.

Comedyklubben, Kultur Valby og Cafe Mæt præsenterer: Michael Schøt, Søren Dürr og Sofie Flykt Vært: Valdemar Pustelnik Billetpris: 90 kroneri forsalg. Studiebillet: 65 kroner i forsalg. Billetter kan købes i døren til 120 kroner.

Michael Schøt
Du kan trygt stole på, at hvis der findes ufatteligt latterlige og uretfærdige ting sted i verden, så er Michael Schøt komikeren, der opdager dem og fortæller dig om dem. På sin egen charmerende facon, vender Schøt aktuelle begivenheder op og ned - og med lige dele kritisk observans og barnlig interesse hiver han verden ud af proportioner og ned i øjenhøjde, så latteren er den eneste udvej.

Michael er også manden bag "Schøtministeriet" der med et ugentligt seertal på minimum 50.000 er en afgørende spiller i den hjemlige demokratiske debat og i efteråret 2015 kunne han opleves i "Ytringspligt", der bl.a. fik fem stjerner i BT.

Søren Dürr
Søren har senest kunnet opleves som en del af Comedy Fight Club Live på TV2 Zulu, hvor han gav smagsprøver sin helt særlige - og meget sjove - sceneoptræden.

Sofie Flykt er sidste komiker på lineuppet og er i øjeblikket aktuel som en del af Schøtministeret og kan i øvrigt opleves være virkelig sjov på de københavnske scener.

Vært på aftenen: Valdemar Pustelnik

*(Der kan forekomme ændringer af lineuppet ved sygdom eller andre udforudsete begivenheder. Vi bestræber os altid på at finde en passende afløser, og sker ændringer med mere end 24 timer til showstart, udsendes en mail til alle med billet, der giver mulighed for refundering af billetprisen - ikke billetgebyret.)*.

Tor. d. 26. oktober 2017, kl. 20. (Entré: 90 kroner i forsalg)
Valby Kulturhus, Valgårdsvej 4-8, Valby


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen