Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

DOKK1 ugentlig rundvisning alle onsdage kl.16.30 og alle søndage 13.00 v/AarhusGuiderne.

Oplev DOKK1 med udsigtsoaser, transpirante celler, kunstværker og måske verdens verdens flotteste bibliotek. Mød Bjørnen og Ørnen, hør hvornår og hvorfor den 8 meter lange bronzeklokke ringer, og hvorfor Æsken i dag er flyttet I DOKK.

AarhusGuidernes rundvisninger på DOKK1alle onsdaga kl.16.30 og søndage kl. 13.00. AarhusGuiderne har indgået samarbejde med ledelsen på DOKK1 og varetager værtskabsrollen sammen med de øvrige biblioteksmedarbejdere, og viser rundt i det enestående hus.

MØDESSTED: foran trappen til hovedindgangen, Hack Kampmanns Plads 2

ONSDAGE kl.16.30 og SØNDAGE kl.13.00

KR 80 for voksne og KR 40 for børn til go med 15 år

DOKK1 er en hjørnesten i Aarhus midtbys åbning mod vandet med åbne havnepladser og fri adgang fra by til vand. DOKK1 er tænkt som et moderne bibliotek - byens og borgernes hus: åbent for alle, tilgængeligt og anvendeligt - og som et ikon for Aarhus. Med 300.000 medier, som kan lånes, projektrum, arbejds- og studierum, mødelokaler, aktivitetsområder, sale og mange uformelle opholdssteder og øvrige faciliteter er bygningen et attraktivt mødested for alle. AarhusGuiderne viser rundt på DOKK1 som rummer 650 siddepladser i de åbne arealer, en læsesal, 15 oaser til ophold, en rampe med fem aktivitetsarenaer, Æsken - et rum til legende aktiviteter, et forvandlingsrum, unikke kunstværker og meget mere. I øvrigt besøges DOKK1 gennemsnitligt af 3600 brugere hver dag hele ugen. AarhusGuiderne indvier publikum i DOKK1's tilblivelse, fortæller om de muligheder, som huset byder på, om ørnen og bjørnen og meget andet.

AarhusGuiderne tilbyder derudover private rundvisninger på DOKK1 og alle øvrige seværdigheder i og udenfor Aarhus og på Fyn - på en lang række forskellige sprog. Se inspiration på: http://www.aarhusguiderne.dk/guidede-ture Turene bestilles på: aarhusguide@live.dk

Ons. d. 9. august til ons. d. 20. december 2017, Onsdage kl. 16.30 og søndage kl. 13. (Pris: voksne kr 80 børn til og med 15 år kr 40)
Dokk1/Aarhus Hovedbibliotek, Hack Kampmanns Plads 2, Aarhus C

Byvandring ved AarhusGuidernes

 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen