Se special-version af KultuNaut til din telefon - klik her


 
www.KultuNaut.dk - den elektroniske kulturguide
Tilføj arrangementet til din huskeliste
Skriv en kommentar til arrangementet
Find stedet på kortet
Share this

Dystopia Haunted House - The Experiment.

Danmarks mest skræmmende haunted house vender tilbage denne oktober! DYSTOPIA Haunted House er ligger i en nedlagt fabrik som danner unikke rammer for vores dystopiske fortælling og over 1.000 kvm. rendyrket horror!

Fabrikken ligger i Mørkedalen i udkanten af Vejle - midt i en uhyggelig skov hvor ingen kan høre dig skrige...

Konceptet
DYSTOPIA Haunted House er et interaktivt totalteater hvor DU som besøgende er en del af fortællingen. Du træder ind i et univers af frygt og ondskab og skal navigere gennem kaosset for at komme sikkert ud på den anden side. Undervejs vil du blive konfronteret med diverse valg og opgaver, som sætter dit mod og din gruppes sammenhold på prøve... DYSTOPIA Haunted House rummer monstre og væsener fra de mørkeste kroge af din fantasi og bruger dine sanser imod dig. Med baggrund i psykologisk forskning og 5 års erfaring med over 10.000 skræmte gæster, har vi arbejdet hårdt for at give dig den ultimative horroroplevelse!

Historien
The Experiment består af en serie medicinske og psykologiske forsøg udført af The GOVERNMENT på civilbefolkningen. Forsøgspersoner rekrutteres i hobetal med fascistisk hårdhændethed og sendes igennem en labyrint af frygt og ondskab ved Dark Valley Research Facility, for aldrig nogensinde at blive set igen. Røgen fra de enorme skorstene og bulren fra industriovnene indikerer dog måske skæbnen for de fleste deltagere af The Experiment. Det rygtes at få forsøgspersoner udviser stor modstandsdygtighed og en ufattelig overlevelsesevne når det kommer til de umenneskelige GOVERNMENT forsøg. Disse uhjælpelige stakler siges at være fanget i et uendeligt kredsløb af tortur og elendighed. Hvilke forsøgspersoner der udviser de tegn, som The GOVERNMENT er på udkig efter, er fortrolig information bed til at du aldrig opdager det.

Køb/bestil billet
Tir. d. 17. oktober 2017, kl. 18.30-23. (Entré: 185-235 kr)
Dystopia Entertainment, Mørkedalsvej 28, Vejle


 

Kontakt - Annoncer - Rettelser - Udskriv siden
© 2011 KultuNaut.dk - Email: kultunaut@kultunaut.dk


 
 
Dansk version Svensk version Engelsk version Tysk version
Find arrangementer
Søg efter specielle emner og interesser
Litteratur
Spejder
Rollespil
Sundhed
Skak
Gratis
Historiefortælling
Hunde
Iværksætter
Aftenskolekurser
Folkedans/spillem.
Rootszone
Elektronisk/Club/DJ
Viking/middelalder
Strikning/vævning
Cykelture
Kirkemusik
Cirkus
Have/planter
Korsang
Flere kategorier
Film i biografen